Kickboksen volwassenen


Kickbokslessen door toptrainer Lloyd van Dams 

Met gepaste trots kunnen we jullie meedelen dat vanaf 1 september niemand minder dan toptrainer Lloyd van Dams wekelijks les gaat geven bij Contact Combat.

 

Lloyd van Dams is een heuse K1 kickboks veteraan en voormalig wereldkampioen. Hij heeft in zijn carriere tegenover veel grootheden in de ring gestaan, waaronder Peter Aerts, Ernesto Hoost, Remy Bojanski, Alexey Ignashov, Fransisco Filho, Mike Bernardo en Sem Schilt. Lloyd is een heuse toptrainer, met een bijna onuitputtelijke bron aan ervaring en kennis. Deze zomer is zijn eigen zoon zelfs Wereldkampioen geworden in Italie. Hij runt in Utrecht een zeer succesvolle Kickboksschool waar zowel amateurs, recreanten, als professionele wedstrijdvechters dagelijks trainen. Wij zijn natuurlijk vereerd dat hij heeft toegezegd elke week op een vaste dag lessen te willen verzorgen.

 

De lessen zullen zijn op elke donderdagavond. Leslokatie is de zaal aan de Woestijgerweg 187a te Amersfoort.
Van 19.00 tot 20.00 les voor de kinderen en jeugd in de leeftijd tussen 10 en 17 jaar.

En van 20.00 tot 21.00 voor de volwassenen.

Deze lessen zijn voor onze PREMIUM leden uiteraard zonder extra kosten te volgen. Dit raden we dan ook zeer aan. Wekelijks trainen bij Lloyd zal je fighting skills, stoot- en traptechniek met sprongen doen verbeteren. Bovendien staan zijn lessen altijd garant voor een pittige boost voor je conditie. Geen lid? Kom langs voor een gratis proefles en schrijf je in of wordt lid via de aanmeldpagina op deze website. Je bent dan dezelfde dag nog welkom!

We zullen de wekelijkse lessen van Lloyd inleiden met een Masterclass op zondag 1 september. Wil je erbij zijn? Meld je aan in de shop op deze site!

    Lid worden