Fight Class

Of je nu net begint bij Contact Combat, of al een tijd bij ons traint, Fight Class is leuk en leerzaam voor iedereen.

In 2008 is Fight Class ontwikkeld door Alex Kuiper, oprichter en eigenaar van Contact Combat. In de loop der jaren is het verder uitgebreid en geperfectioneerd. We zijn bij Contact Combat gespecialiseerd in Fight Class trainingen. Ook hebben onze instructeurs hier een speciale opleiding voor gevolgd bij Alex Kuiper.

Het doel van Fight Class is enerzijds het aanleren en verbeteren van alle vaardigheden op het gebied van sparren, stoten, trappen en vechten tegen 1 of meerdere tegenstanders, en anderzijds het verbeteren van de lichamelijke conditie, doorzettingsvermogen, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Het is DE perfecte aanvulling op de lessen Krav Maga.

Waarom Fight Class bij CONTACT COMBAT?

We benaderen de hierboven genoemde facetten niet vanuit een “sport” achtergrond (lees: met regels) maar vanuit een op de realiteit gestoelde basis. Zo zul je bijvoorbeeld in een boksring nooit van achter worden aangevallen en zijn er heel veel regels waar je je aan moet houden.

Op dit moment geven we Fight Class trainingen in onze eigen school op de Terminalweg 21d in Amersfoort en op onze locatie in Utrecht.

Lestijden:

Amersfoort dinsdag 21.00

Amersfoort donderdag 19.00

Utrecht zaterdag 11.00

LES DETAILS

Duur60 minuten
LocatieAmersfoort, Utrecht
TypeFight class

KOSTEN

Premium€ 52.50 per maand