Stef Noij

Krav Maga Expert 1 Stef Noij, 31 jaar. Stef is in het dagelijks leven werkzaam als Instructeur Integrale

Beroepsvaardigheden Training bij de Koninklijke Marechaussee in Zwolle.

Op z’n 15e is hij begonnen met vechtsport en hij heeft ervaring in Thaiboksen, boksen, MMA en Wing Tsung. Nadat hij op zijn 21e met Krav Maga in contact gekomen is, begon hij 4 jaar later aan de Krav Maga Instructeursopleiding bij Eyal Yanilov.

Inmiddels heeft hij zijn sporen in de Krav Maga wereld ruimschoots verdiend, een powerhouse dus. Hij heeft een bijzonder goede reputatie, die tot ver over de Nederlandse grens strekt. In 2013 is Stef tijdens E-camp in Israel Expert 1 geworden en momenteel is hij aan het trainen voor zijn Expert 2 diploma.

Stef heeft niet alleen ervaring met het lesgeven aan burgers; ook binnen Defensie en Politie verzorgd hij lessen Krav Maga, zowel aan reguliere als speciale eenheden.

Staf is gespecialiseerd in het verzorgen van

trainingen van het lage tot in het allerhoogste geweldsspectrum.

Je zult hem binnen onze school op alle locaties tegenkomen, tevens zal Stef zich bezig gaan houden met het plannen en organiseren van Contact Combat evenementen en werkt hij actief mee aan het inhoudelijk opzetten en verzorgen van de verschillende opleidingen die Contact Combat aanbiedt.