Cursus zelfverdediging voor vrouwen

Welkom bij onze 8-weekse cursus zelfverdediging speciaal ontworpen voor vrouwen in Amersfoort.

Voel jij je soms onzeker en onveilig in bepaalde situaties, zoals op straat of in het uitgaansleven? Ben jij ook van mening dat iedere vrouw in onze samenleving een basis zelfverdediging zou moeten beheersen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Onze lessen Krav Maga bieden niet alleen de mogelijkheid om jezelf te kunnen verdedigen, maar ze zijn ook een geweldige manier om meer te bewegen en calorieën te verbranden. Met onze professionele instructeurs leer je effectieve technieken en strategieën om jezelf te beschermen en zelfverzekerd te worden in potentieel gevaarlijke situaties.

De cursus start op dinsdagavond 8 oktober 2024 om 20.00 uur in Amersfoort. Gedurende 8 dinsdagavonden krijg je intensieve en inspirerende trainingen die je fysiek en mentaal sterker maken. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige omgeving waarin iedere deelneemster op haar eigen niveau kan groeien.

Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over je eigen veiligheid en schrijf je nu in voor onze 8-weekse cursus zelfverdediging voor vrouwen. Samen zorgen we ervoor dat jij je krachtig en zelfverzekerd voelt, waar je ook bent. Aarzel niet langer en geef jezelf de kans om sterker te worden.

Schrijf je vandaag nog in en maak de eerste stap naar empowerment!

Let op: er is beperkte beschikbaarheid, dus zorg ervoor dat je je plek snel reserveert.

Enkele reacties:

” Elke les is altijd even goed, leuk, afwisselend en er wordt op een hoog professioneel niveau les gegeven door de instructeurs.”

” De sfeer bij Contact Combat is fantastisch, iedereen is er welkom.”

“Ik zou het iedere vrouw in Nederland gunnen om je zo te voelen.
Ik krijg elke keer wanneer ik geweest ben een enorme energiekick!
Trouwens: ik ben vrouw en 59 jaar”

Een van onze instructeurs  uit het team van Con­tact Combat leert je op een ontspannen ma­nier samen met ons team omgaan met vervelende situaties. Jaarlijks helpen wij honderden vrouwen weerbaarder worden. Situaties herkennen en weten dat als het moet, je voor jezelf kunt opkomen.

Waar is het?

De leslocatie waar de Vrouwen Cursus plaats vind is de gymzaal aan de Woestijgerweg 187a te Amersfoort. Deze zaal is makkelijk bereikbaar te voet, fietsend of met het OV. Kom je met de auto? Voor de deur en in de omliggende wijk kun je gratis parkeren.

Opgeven voor de 8 weekse cursus kan via de onderstaande links :

Dinsdagavond Cursus zelfverdediging voor vrouwen