Voel jij je als vrouw soms onzeker en onvei­lig in bepaalde situaties, bijvoorbeeld op straat of in het uitgaansleven?

Loop je al een tijdje rond met het idee om iets aan zelfverdediging te gaan doen? Ben je, net zoals wij, van mening dat eigenlijk ie­dere vrouw in onze samenleving een basis zelfverdediging zou moeten beheersen? Zou je graag meer aan beweging doen, meer ca­lorieën verbranden en je leven een sportieve impuls geven? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing:

8-weekse cursus Zelfverdediging voor Vrouwen in Amersfoort 

Startdata nieuwe cursussen in Amersfoort:

Dinsdagavond 9 mei 2023 om 20.00 uur, de aanmelding is actief.

Enkele reacties:

” Elke les is altijd even goed, leuk, afwisselend en er wordt op een hoog professioneel niveau les gegeven door de instructeurs.”

” De sfeer bij Contact Combat is fantastisch, iedereen is er welkom.”

“Ik zou het iedere vrouw in Nederland gunnen om je zo te voelen.
Ik krijg elke keer wanneer ik geweest ben een enorme energiekick!
Trouwens: ik ben vrouw en 59 jaar”

Een van onze instructeurs  uit het team van Con­tact Combat leert je op een ontspannen ma­nier samen met ons team omgaan met vervelende situaties. Jaarlijks helpen wij honderden vrouwen weerbaarder worden. Situaties herkennen en weten dat als het moet, je voor jezelf kunt opkomen.

Waar is het?

De leslocatie waar de Vrouwen Cursus plaats vind is de gymzaal aan de Woestijgerweg 187a te Amersfoort. Deze zaal is makkelijk bereikbaar te voet, fietsend of met het OV. Kom je met de auto? Voor de deur en in de omliggende wijk kun je gratis parkeren.

Opgeven voor de 8 weekse cursus kan via de onderstaande links :

Dinsdagavond Cursus zelfverdediging voor vrouwen