KRAV MAGA­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Krav Maga is het meest effectieve zelfverdedigings- en gevechtssysteem ter wereld. Naast zelfverdediging leer je in de lessen ook hoe je een ander kunt beschermen en je word er fit, sterk en soepel van. Het is een systeem wat mensen voorbereid op geweld en agressie in het dagelijks leven. Of het nu thuis, op straat of op het werk is, Krav Maga helpt mensen zich voor te bereiden op alle mogelijke vormen van fysieke agressie.

vrouwencursus zelfverdediging
Self Defense

Krav Maga lessen verzorgen wij op al onze locaties. Kijk daarom op de specifieke locatie pagina voor het lesrooster.

Het meest voorkomende abonnement is het PREMIUM abonnement, hiervoor mag je zo vaak lessen volgen als je wilt. Ook alle overige lesuren zoals Fight Class.

Door Krav Maga voel je je zelfverzekerder en sta je stevig in je schoenen op het moment van een confrontatie met iemand die jou bijvoorbeeld uitscheld, duwt of wil slaan. Ook biedt het oplossingen tegen aanvallen en bedreigingen met wapens zoals bijvoorbeeld een mes, stok of vuurwapen.

Er zijn speciale lessen voor kinderen, tieners en vrouwen, maar ook speciale doelgroepen zoals politie, treinconducteurs of ambulance personeel kunnen scholing krijgen.

Het is een systeem dat iedereen, jong en oud, man en vrouw, kan gebruiken om zichzelf of hun metgezellen te verdedigen als ze worden geconfronteerd met een gevaarlijke en/of gewelddadige aanval. Zoals iedere realistische vorm van zelfverdediging is Krav Maga niet aan regels gebonden, buiten de regels van de wet.

We maken gebruik van gradaties. En deze gradaties zijn zichtbaar door middel van patches op je broek. De gradaties worden onderverdeeld in 4 hoofd categorieën:

Practitioner, Graduate, Expert en Master. Je begint dus als eerste aan je P1 level.

Is Krav Maga Moeilijk?

Krav Maga is relatief gemakkelijk aan te leren. Het zelfverdedigingssysteem is ontwikkeld op basis van natuurlijke reacties. De logische benadering van zelfverdediging en oefeningen gebaseerd op de werkelijkheid maken het ook voor beginners mogelijk in een relatief korte periode toch een hoog niveau te bereiken.

Fitness

Krav Maga biedt niet alleen zelfverdediging aan; je voelt je tevens lekkerder in je vel, terwijl er gewerkt wordt aan je conditie en gewichtsbeheersing, kracht, lenigheid en stress bestendigheid.

Het systeem is voor iedereen. Het systeem wordt geprezen door mannen én vrouwen, vechtsporters, security, politieagenten en militairen. In feite is Krav Maga de ideale zelfverdedigingsmethode voor mannen, vrouwen, kinderen, ouderen en lichamelijk zwakkeren.

Studenten

Het niveau van onze studenten komt tot uiting op de patches op de broek die het huidige niveau aangeven. Als je begint met Krav Maga trainen begin je aan je opleiding tot niveau P1.

Onze niveaus bestaan uit:

Practitioner Level (P1 t/m P5)
Graduate Level (G1 t/m G5)
Expert Level (El t/m E5)
Elk level heeft een specifiek curriculum en eisen.

Van ieder level is een zogenaamd curriculum. Technieken die je moet leren, blijft oefenen en op examens laat je vervolgens zien dat je ze beheerst.

Tijdens de les is er altijd een instructeur die je kan helpen de technieken te trainen en die je nieuwe technieken uit het Krav Maga curriculum helpt aanleren. Zo blijf je jezelf ontwikkelen.

De tijd voor ieder level staat vast. Zo zal je over het behalen van je P1 gemiddeld ongeveer 4 maanden doen, bij een trainingsintensiteit van 2 keer per week. Stel dat je maar 1 keer per week komt, dan duurt het P1 level dus gemiddeld 8 maanden.

LES DETAILS

Duur60 minuten
Locatie Amersfoort,Apeldoorn
TypeKrav Maga

KOSTEN

Premium€ 45,00 per maand