Personal Training Krav Maga

Personal Training


Buiten de reguliere lessen geven we bij Contact Combat personal training op het gebied van Krav Maga en zelfverdediging.

Uiteraard is personal training ook mogelijk op locatie. Deze trainingen worden toegespitst op specifieke wensen en behoeften. Denk aan bepaalde onderwerpen die tijdens het werk of tijdens een bepaalde situatie extra aandacht behoeven.

Bij personal training is ook aandacht voor het verdedigen tegen steek- of vuurwapen, of wat te doen bij een beroving of aanranding.

 

Prive les Krav Maga

 

Specifiek trainen met de nadruk op het verbeteren van de fysieke conditie? Werken op de stootkussens, buikspier oefeningen en conditietraining? De trainer(s) zullen ervoor zorgen dat je je in het zweet werkt om de gewenste resultaten te krijgen. Maar dan wel altijd volgens de Krav Maga methode!

Prijzen personal training

 

Afhankelijk van de duur en de wensen kan worden afgeweken van de onderstaande prijstabel. De genoemde prijzen zijn per persoon per uur in Amersfoort. Indien elders een locatie gehuurd moet worden komen deze kosten er bij. Voor trainingen op locatie wordt een kilometer en reistijd vergoeding berekend. Voor zelfstandig ondernemers is personal training doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Alle prijzen staan exclusief BTW en inclusief BTW in het overzicht. Wil je exact weten hoe het zit met de BTW in jouw situatie, neem dan voor de zekerheid contact op met je accountant of de belastingdienst.

Het volgende overzicht betreft richtprijzen.

Excl. Btw Incl. BTW Aantal personen
€ 30,- € 32,70 5 of 6 personen
€ 35,- € 38,15 3 of 4 personen
€ 40,- € 43,60 2 personen
€ 60,- € 65,40 1 persoon

 

Personal training krijgen van Alex Kuiper zelf? Dat is mogelijk.

We houden dan wel andere tarieven aan. Vul voor meer informatie het informatie formulier in.

    Lid worden