Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home2/contactcom/domains/contactcombat.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7-to-database-extension/CF7DBPlugin.php on line 575

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/contactcom/domains/contactcombat.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 340

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/contactcom/domains/contactcombat.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 357

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/contactcom/domains/contactcombat.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 390

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/contactcom/domains/contactcombat.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 409
Spanje - Contact combat

 

 

Sinds 2004 geeft Contact Combat verspreidt over meerdere lokaties in Nederland Krav Maga lessen. Naast deze reguliere lessen voor kinderen en volwassenen verzorgen wij ook maatwerk en bedrijfstrainingen. Voor particulieren en bedrijven/instellingen is het echter ook mogelijk om een weekend of langer een trainingsprogramma te volgen in Spanje, verzorgd door directeur en Expert 3 Alex Kuiper.

Interesse? Vul hier je gegevens in en we geven je meer info!

Onze lokatie in Spanje is gelegen aan de Costa Blanca, op rij afstand van de Luchthaven van Alicante. Je kunt kiezen voor een pakket inclusief 3 overnachtingen, ( prijs €325,= ) of misschien kies je liever zelf een hotel of Airbnb, alles is mogelijk. Een Krav Maga trainingsweekend in Spanje bestaat uit 2,5 trainingsdag,( circa 12 – 15 uur Krav Maga training ) en allerhande activiteiten.

Wil je graag je eigen datum inplannen? Vanaf 2 of meer personen kun je een weekend in overleg met ons reserveren voor privetraining. Het is ook mogelijk familie mee te nemen, ook als deze niet deelnemen aan het trainingsweekend.

 

Geef je nu op en combineer strand, zee en lekker eten met hoog niveau, intensieve Krav Maga training onder leiding van hoog gecertificeerde instructeurs. Het perfecte weekend om te werken aan je fighting skills, meer te leren over Krav Maga en om je nog beter voor te bereiden op je volgende examen. We trainen elke dag op de mooiste locaties zoals het strand en de zee, de bossen en de bergen.

Dit intensieve trainingsweekend is toegankelijk voor alle Krav Maga studenten, ongeacht hun niveau en ervaring. Ook onze wereldwijde Krav Maga familie is van harte welkom.

 

Kosten voor dit weekend:

 € 325 euro

Inclusief:

– transfer van en naar de luchthaven van Alicante;

– vervoer van en naar alle trainingslocaties;

– 3 budget overnachtingen;

– 2,5 dag actief programma; beginnend op vrijdagmiddag 13 oktober ( aankomst vluchten vrijdagochtend ) en eindigend op zondagavond 20.00 uur. De zondagavond is vrij te besteden. ( Terugvluchten op maandag )

 

Het actieve programma zal bestaan uit:

  • Technische Krav Maga training mbt eigen niveau
  • Fighting Skills and Tactics
  • Training with (improvised) weapons
  • Voorbereiding op komende leveltest en behandeling van technieken uit vorige levels
  • Krav Maga training mbt bepaalde onderwerpen, ( families )  zodat de student betere verbanden leert leggen tussen technieken van verschillende niveaus
  • Krav Maga training op verschillende locaties, omstandigheden, ondergronden en situaties, bijvoorbeeld rotsachtig gebied, in de bergen, zand, strand, water en in bosrijke omgeving. Ook zullen onderwerpen zoals ‘low light conditions’ en het gebruik van voorwerpen in de directe omgeving voor zelfverdediging de revue passeren.
  • De Krav Maga technische trainingen zullen worden gesuplementeerd en afgewisseld met verschillende activiteiten. Denk hierbij aan: stevige hikes, combat conditioning, mental training, determination & agression drills en genieten van de heerlijke Middelandse Zee. ( De gemiddelde temperatuur in oktober aan de Costa Blanca is 24 graden, in november en december gemiddeld 20 graden )

 

Na het reserveren van je plek voor dit trainingsweekend, ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van je heen- en terugvlucht.

Onderstaand een impressie van een aantal eerdere trainingsweekenden in Spanje.

https://www.facebook.com/contactcombatspain/videos/1862671697380399/

“Alex Kuiper, super bedankt voor de ontzettend gave actieve week. We hadden het niet beter kunnen hebben!!! Licht trainen, zwaar trainen, ontspannen, alles was mogelijk, een echte aanrader!” M. Mocking van Ewijk.