8 weekse Vrouwencursus krav maga zelfverdediging

Voel jij je als vrouw soms onzeker en onveilig in bepaalde situaties, zoals op straat of in het uitgaansleven? Wil je zelfverzekerder en krachtiger in het leven staan? Dan hebben wij dé oplossing voor jou:

8-WEEKSE CURSUS ZELFVERDEDIGING VOOR VROUWEN IN AMERSFOORT

 

Tijdens deze cursus leer je niet alleen waardevolle zelfverdedigingstechnieken, maar krijg je ook de tools om jezelf met vertrouwen te kunnen beschermen. Want laten we eerlijk zijn, je eigen veiligheid heeft geen prijs.

En dat is niet alles! Door deel te nemen aan deze cursus werk je ook aan je uithoudingsvermogen en verbrand je calorieën, wat je leven een sportieve impuls geeft.

Wanneer? Dinsdagavond 12 september 2023 om 20.00 uur.

Waar? De leslocatie van de Vrouwen Cursus is de gymzaal aan de Woestijgerweg 187a te Amersfoort.

En het beste nieuws is dat deze waardevolle cursus voor slechts 99 euro wordt aangeboden! Dat is een kans die je niet wilt missen.

Nodig je vriendinnen, collega’s en andere vrouwen uit de omgeving van Amersfoort uit om samen deel te nemen. Want samen staan we sterker! Meld je nu gezamenlijk aan en ontvang een speciale groepskorting.

Wacht niet langer en geef jezelf de kracht en zekerheid die je verdient. Schrijf je vandaag nog in voor onze 8-weekse cursus zelfverdediging voor vrouwen in Amersfoort!

chevron_left
chevron_right