16
okt

Bedrijven opgelet: Krav Maga tegen gereduceerd tarief!


Als bedrijf wil je graag iets terug doen voor je personeel. Het grootste cadeau dat je je medewerkers kunt geven is een betere fysieke conditie, leren omgaan met agressie op de werk vloer en zich kunnen verdedigen bij een uit de hand gelopen situatie.

Ook interesse in een fitte organisatie?

Dan is het Krav Maga Bedrijfsabonnement echt iets voor jullie. Tegen een gereduceerd tarief kan het personeel bij onze school 1 of meerdere keren per week trainen. Hebben jullie zelf een mooie trainingsruimte?

Training op locatie is ook een mogelijkheid. Interesse? Neem contact met ons op en stuur een email naar: info@contactcombat.nl

 

Belastingvoordeel

Bedrijven komen in aanmerking voor belastingvoordeel voor de vergoeding van bedrijfsfitness. Als bedrijf mag je 1,2% van de totale loonsom inzetten als budget (dat heet de forfaitaire ruimte) om leuke dingen aan te bieden voor je werknemers. Denk hierbij aan een bedrijfsuitje, het kerstpakket of dus een Krav Maga abonnement.

Bedrijfstrainingen

Onze bedrijfstrainingen en workshops zijn geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Denk aan medewerkers van zorginstellingen, politie, defensie of beveiligingsbedrijven. Maar ook onderwijs personeel, de sociale dienst en woningcorporaties kunnen bij ons terecht.

We beschikken over onze eigen dojo, met een grote trainingsvloer van 450 m2. Alle trainingsfaciliteiten zijn hier aanwezig. Ook bieden we de mogelijkheid voor koffie & thee of een lunch arrangement. Natuurlijk kunnen wij ook een bedrijfstraining op locatie verzorgen.

 

Algemene voorwaarden | Bij Contact Combat hanteren we op alle locaties deze huisregels.

Tevens kunt u Contact Combat BV inhuren voor clinic’s, teambuilding en 1 op 1 training op locatie of in onze school in Amersfoort.

Meer weten? Mail ons op info@contactcombat.nl voor een offerte.