De perfecte cursus voor een risicobewuste mindset!

Beste dames, vriendinnen, zussen en collega’s! 

 

Vanaf 8 oktober 2024 starten we in Amersfoort weer met een nieuwe 8-weekse cursus zelfverdediging. Nu is het moment om samen met je vriendinnen of collega’s  je weerbaarheid te vergroten en jezelf beter te beschermen! 

Geef je nu op!

 

Gedurende 8 dinsdagen gaan we gezamenlijk aan de slag om je zelfverdedigingsvaardigheden te ontwikkelen. Deze cursus is perfect voor iedereen die zich veiliger en zelfverzekerder wil voelen in het dagelijks leven.

vrouwencursus zelfverdediging
Self Defense

 

Bij Contact Combat geloven we dat zelfverdediging veel meer is dan alleen fysieke technieken leren. Het draait ook om het vergroten van je zelfbewustzijn, het versterken van je mentale kracht en het ontwikkelen van een risicobewuste mindset. 

 

Dit is dé kans om te leren hoe je jezelf kunt beschermen in verschillende situaties, ongeacht je leeftijd, fysieke conditie of ervaringsniveau. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens het hele traject, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt terwijl je nieuwe vaardigheden leert. 

 

Maar even genoeg gepraat, tijd om actie te ondernemen! Ga naar onze website contactcombat.nl en bezoek onze shop om je direct aan te melden voor deze geweldige cursus. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en ze vliegen altijd snel de deur uit. 

Geef je nu op!

 

Aarzel niet om je vriendinnen, zussen, collega’s en andere vrouwen in je omgeving hierover te vertellen. Samen werken aan je weerbaarheid is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk en motiverend. 

 

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en schrijf je vandaag nog in voor onze 8-weekse cursus zelfverdediging in Amersfoort. We hopen je binnenkort te verwelkomen en samen te werken aan je persoonlijke groei en kracht!

chevron_left