intensive beach training weekend Krav Maga in Spain

INTENSIEVE TRAINING WEEKENDS AAN DE COSTA CALIDA, SPANJE

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Bij Contact Combat bieden we nu de mogelijkheid om intensief te trainen met de beste instructeurs ter wereld op het hoogste niveau, en dat allemaal aan een van de mooiste kusten van Europa, in een mediterraan klimaat. Of je nu al lid bent of nog geen ervaring hebt met Krav Maga, deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in dit effectieve zelfverdedigingsysteem.

Tijdens het privé Krav Maga trainingsweekend aan de prachtige Spaanse Costa Calida, krijg je de kans om te trainen met een van de hoogst gecertificeerde instructeurs van Europa en  eigenaar van Contact Combat, Expert 3 Alex Kuiper.

 

Je leert de fijne kneepjes van Krav Maga op een adembenemende locatie, namelijk het strand van Spanje. Kun je je voorstellen hoe geweldig het is om te leren terwijl je geniet van de ontspannende geluiden van de zee en het rustgevende gevoel van het zand tussen je tenen?

Onze intensieve trainingsweekends zijn perfect om je hoofd leeg te maken, tot rust te komen en tegelijkertijd jezelf te versterken met de vaardigheden van Krav Maga. We bieden een unieke combinatie van krachtige trainingen en het verkennen van de charmante omgeving van de Costa Calida. Kies je eigen accomodatie, of vraag ons om het totale weekend voor je samen te stellen, alles is mogelijk.

 

 

Een Krav Maga trainingsweekend in Spanje is de ideale manier om jezelf uit te dagen en nieuwe vrienden te maken, terwijl je geniet van de prachtige omgeving van de Spaanse kust.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met Krav Maga, onze instructeurs zorgen ervoor dat de training afgestemd is op jouw niveau. Ze hebben jarenlange ervaring en zullen je begeleiden om het beste uit jezelf te halen. Niet alleen leer je effectieve technieken voor zelfverdediging, maar je ontwikkelt ook zelfvertrouwen, discipline en mentale veerkracht.

Wil je deelnemen aan een van onze intensieve training weekends aan de Costa Calida, Spanje?

 

Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor alle details en aankondigingen. Als je niet kunt wachten, stuur ons dan een e-mail voor meer informatie over deze unieke kans. Wacht niet langer en boek nu je privé Krav Maga trainingsweekend bij Contact Combat.

Klaar om jezelf te versterken terwijl je geniet van het prachtige Spanje? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze intensieve trainingsweekends aan de Costa Calida!

 

chevron_left
chevron_right