Introductie Seminar Krav Maga

contact-combat-voor-kinderen-5Soms durven mensen de stap naar Krav Maga niet te maken nadat ze op internet of tv de harde filmpjes gezien hebben van onze trainingen. Hoor jij hier ook bij? Dan is het beginners seminar echt iets voor jou. Elke maand organiseren we in Amersfoort een Introductie Seminar Krav Maga. 

We houden in de trainingen rekening met elkaars kunnen en eventuele beperkingen. We trainen altijd met respect voor elkaar en veiligheid staat altijd op de eerste plaats. Je traint in eigen sportkleding. Een trainingsbroek, t-shirt en afhankelijk van de zaal schoenen die niet afgeven in een gymzaal. Trainen we op een mat zoals in Amersfoort dan zijn worstelschoenen of blote voeten verplicht. Neem ook een handdoek en een flesje water mee. Geen conditie? Geen probleem!! De lessen zijn pittig maar iedereen kan starten, ongeacht de lichamelijke conditie. We zorgen er wel voor dat je een goede conditie krijgt!

Het eerstvolgende seminar is op  zaterdag 3 februari 2018

Het seminar kost 15,00 euro. Wordt je direct na afloop lid? Dan brengen we dit in mindering op je eerste maand contributie! Opgeven kan via het de shop op deze site.