Nieuwe 8-weekse Vrouwen Cursus Zelfverdediging

Op woensdag 18 januari 2017 gaat er weer een nieuwe Vrouwen Cursus van start bij Contact Combat in onze school in Amersfoort.

Wil je in ook 8 weken een basis leggen zodat je jezelf kunt verdedigen?

contact-combat-voor-vrouwen-4

Wil je de basis technieken leren van Krav Maga, zoals stoten, trappen, verdedigen tegen verwurgingen, omgaan met situaties waarbij je op de grond ligt, berovings-scenario’s en nog veel meer? Wil je weten hoe je enge situaties zou kunnen voorkomen?

Alex Kuiper, oprichter en eigenaar van Contact Combat leert je op een ontspannen manier samen met een vrouwelijke instructeur omgaan met vervelende situaties. Jaarlijks helpt hij honderden vrouwen weerbaarder worden. Situaties herkennen en weten dat als het moet, je voor jezelf kunt opkomen.

Opgeven? Mail ons : info@contactcombat.nl

Je zult na 8 weken echt resultaat merken!

We werken met kleine groepen zodat je maximale uitleg krijgt tijdens deze actieve lessen. De kosten voor deze cursus zijn 99 euro voor 8 avonden van anderhalf uur. En je krijgt van ons een super cool “Look like a beauty – Fight like a beast” Contact Combat t-shirt cadeau!

contactcombat-1


Wanneer is het ?

De lessen worden vanaf woensdag 18 januari 2017 elke woensdag om 17:30 uur gegeven en duren 1,5 uur. (Je hoeft geen lid of leerling te zijn van de Contact Combat School).

Waar is het?

De leslocatie waar de Vrouwencursus plaats vind is de Contact Combat School aan de Terminalweg 21d te Amersfoort. Gratis parkeren kan je ook op de Beeldschermweg want wij zitten precies op de hoek van de Terminalweg en (dan de bocht om) de Beeldschermweg.

Aanmelden? Stuur ons een mail: info@contactcombat ovv “Vrouwencursus”

chevron_left
chevron_right

Leave a comment