Ochtend cursus zelfverdediging Krav Maga voor dames

Vanwege het grote succes van onze 8-weekse Vrouwen Cursus Zelfverdediging in de avonduren, verzorgen we nu ook een cursus op de woensdagochtend om 10.00! Je kunt je hier opgeven voor deze cursus. De startdatum is woensdag 16 januari. Volg je de cursus liever in de avonduren? Op maandag 14 januari 2019 start er weer een nieuwe maandagavond cursus. Opgeven kan hier.

 

Wil je in ook 8 weken een basis leggen zodat je jezelf kunt verdedigen?

Wil je de basis technieken leren van Krav Maga, zoals stoten, trappen, verdedigen tegen verwurgingen, omgaan met situaties waarbij je op de grond ligt, berovings-scenario’s en nog veel meer? Wil je weten hoe je enge situaties zou kunnen voorkomen?

Alex Kuiper, oprichter en eigenaar van Contact Combat leert je op een ontspannen manier samen met ons instructeursteam, omgaan met vervelende situaties. Jaarlijks helpen wij honderden vrouwen weerbaarder worden. Situaties herkennen en weten dat als het moet, je voor jezelf kunt opkomen.

Self Defense

 

 

Je zult na 8 weken echt resultaat merken!

We werken met kleine groepen zodat je maximale uitleg krijgt tijdens deze actieve lessen. De kosten voor deze cursus zijn 99 euro voor 8 avonden van anderhalf uur. De cursus op de woensdagmorgen is ook verdeeld over 8 ochtenden van 1,5 uur, de prijs is ook 99 euro.

chevron_left
chevron_right

Leave a comment