09
mrt

Personal training met Kickboks expert van Bonjasky academy bij Contact Combat!


Kickboksen voor jong en oud met Bas!

Nieuw bij Contact Combat in Amersfoort; priveles met Bas Meelhuijsen, kickbokstrainer bij de Bonjasky Academy!

Heb je interesse in een personal training sessie met Bas? Neem dan contact met ons op via info@contactcombat.nl. De kosten per sessie zijn 50,00 euro exclusief BTW.

Ontwikkel een goede conditie, verbrand veel calorieën, ontwikkel zelfweerbaarheid, verhoog je zelf vertrouwen op basis van plezier en door middel van gecontroleerd slaan en schoppen!

Mijn naam is Bas Meelhuijsen. Ik ben 36 jaar en woonachtig te Amersfoort. Ik beoefen de vechtsport Kickboksen ongeveer 10 jaar met heel veel plezier.  Ik heb nationale en internationale wedstrijd ervaring. Overdag zit ik op kantoor en ’s avonds geef ik training bij de Bonjasky Academy te Almere. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen. Dus ik zou zeggen; “Doe je bokshandschoenen aan en doe een keer mee!”.

Kickboksen is een vechtsport waar meerdere oosterse vechtsporten in opgenomen zijn. Kickboksen geeft een heerlijke “work-out” waardoor je lekker “in shape” komt. Het uithoudingsvermogen, de conditie, de gezondheid en de vitaliteit neemt toe door gecontroleerd en beheerst te schoppen en slaan. U verbrand de kilo’s en bovendien gaan de spiergroepen van uw lichaam zich positief ontwikkelen. Uw lichaam groeit en uw psyché wordt sterker. Door kickboks training neemt uw zelfweerbaarheid toe. Uw zelfvertrouwen neemt toe. U raakt nog meer zelfverzekerd dan dat u al was. Voorafgaand aan een traject van personal training op het gebied van kickboksen worden doelen en wensen in kaart gebracht. Er wordt een plan op maat gemaakt. Het kickboksen/ sporten en de mentale situatie van de klant komen hier samen.

Kickboksen is meer dan alleen sport. Kickboksen is een middel wat gebruikt kan worden tegen de volgende klachten:

  • Burn-out klachten (lichte psychische aandoeningen).
  • Onzekerheid (Werkstress, gepest worden op school, twijfel aan eigen kunnen)
  • Ziekte verzuim (Gezondheid en vitaliteit)/ Bedrijfssporten/ Verhoog je weerstand)
  • Brugklas “proof” trainingen (agressie regulatie en weerbaarheidstraining)

Trainingen:

  • Pads training
  • Bokszak training
  • Circuit training
  • Small Group training
  • Hardlooptraining Soesterduinen

Tijdens de K1 – Kickbokstraining gaan we aan de slag met het beoefenen van een Budo- sport. Het K1 – Kickboxen is een Budo- sport waarin verschillende stijlen en technieken uit Oosterse vechtkunsten samenkomen.  Respect voor jezelf en respect voor anderen staat centraal tijdens de training. Het gaat er niet om wie de sterkste is. Het doel is om zelfweerbaarheid en zelfvertrouwen te verhogen.