Wanneer kom jij je Krav Maga proefles volgen?

 Wil jij beginnen met Krav Maga? Of aan je conditie werken tijdens de Heavy Bag lessen, of nog beter: beide? Voor slechts 52,50 per maand kun je wekelijks meer dan 20 lesuren volgen met gespecialiseerde, goed opgeleide sportinstructeurs. Je leert bij ons potentieel levensreddende technieken, en niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vanaf 5 jaar en tieners zijn bij ons van harte welkom. De proefles is gratis. Meer weten? Neem contact met ons op via de site of kom een keer binnenlopen tijdens een beginnersles.

 

We houden in de trainingen rekening met elkaars kunnen en eventuele beperkingen. We trainen altijd met respect voor elkaar en veiligheid staat altijd op de eerste plaats.
Je traint in eigen sportkleding. Een trainingsbroek, t-shirt en afhankelijk van de zaal schoenen die niet afgeven in een gymzaal. Trainen we op een mat zoals in Amersfoort dan zijn worstelschoenen of blote voeten verplicht.
Neem ook een handdoek en een flesje water mee. Geen conditie? Geen probleem. De lessen zijn pittig maar iedereen kan starten, ongeacht de lichamelijke conditie. We zorgen er wel voor dat je een goede conditie krijgt!

 

 

 

De maandagavond in Apeldoorn
De maandagavond in Apeldoorn

De lessen op onze Hoofdlocatie in Amersfoort, eerder deze week.

 

chevron_left
chevron_right

Leave a comment