Neem je veiligheid en je conditie serieus! Kom lessen volgen bij Contact Combat.

Voel jij je als vrouw soms onzeker en onveilig in bepaalde situaties, bijvoorbeeld op straat of in het uitgaansleven? Loop je al een tijdje rond met het idee om iets aan zelfverdediging te gaan doen?

Ben je, net zoals wij, van mening dat eigenlijk iedere vrouw in onze samenleving een basis zelfverdediging zou moeten beheersen? Zou je graag meer aan beweging doen, meer calorieën verbranden en je leven een sportieve impuls geven? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing:

Krav Maga!

In onze Krav Maga lessen trainen we de mentale en fysieke weerbaarheid, we vergroten de lichamelijke conditie, kracht en lenigheid en we leren om te gaan met agressie en stress. (Tijdens een gemiddelde Krav Maga training verbrand je daarbij 800 calorieën!) Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op onze site, veel vrouwen gingen je voor! Voor vragen zijn wij altijd te bereiken op info@contactcombat.nlBij Contact Combat hebben we veel mogelijkheden voor dames: naast de reguliere trainingen kun je ook:
in de Krav Girls Only groep op vrijdagavond in Amersfoort meetrainen om 19.00 uur, er is geen wachtlijst! Een maandabonnement voor dit lesuur kost 35,00 euro, voor 52,50 per maand ben je onbeperkt welkom op alle lesuren!

je kunt je opgeven voor de 8 -weekse Cursus Zelfverdediging voor Vrouwen die op 6 september 2017 van start gaat! De kosten voor 8 lesavonden en dit gratis t-shirt zijn slechts 99,00 euro!

 

 

chevron_left
chevron_right

Leave a comment