vrouwencursus zelfverdediging
25
jun

8 weekse cursus zelfverdediging voor dames maandagavond


 

 

 

Startdatum maandag 11 januari 2021, je kunt je nu aanmelden in de shop! Zodra je je hier aanmeldt is jou plaats gereserveerd, wacht niet te lang, de groepen zitten meestal vol.

 

 

Elke maandagavond om 20.00 uur op onze leslokatie aan de Woestijgerweg in Amersfoort.

Voel jij je als vrouw soms onzeker en onvei­lig in bepaalde situaties, bijvoorbeeld op straat of in het uitgaansleven?

Loop je al een tijdje rond met het idee om iets aan zelfverdediging te gaan doen? Ben je, net zoals wij, van mening dat eigenlijk ie­dere vrouw in onze samenleving een basis zelfverdediging zou moeten beheersen? Zou je graag meer aan beweging doen, meer ca­lorieën verbranden en je leven een sportieve impuls geven? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing:

 

8 leerzame lesavonden in onze school in Amersfoort!

Het Contact Combat team leert je op een ontspannen ma­nier omgaan met vervelende situaties. Jaarlijks helpen wij honderden vrouwen weerbaarder worden. Situaties herkennen en weten dat als het moet, je voor jezelf kunt opkomen.

 

 

Wanneer is het ?

De nieuwe cursus voor 2021 in Amersfoort staat gepland vanaf maandag 11 januari, de les begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30. Er zijn nog plaatsen vrij. De cursus wordt verzorgd door Alex Kuiper

 

 

Waar is het?

De leslocatie waar de Vrouwen Cursus plaats vind is de gymzaal aan de Woestijgerweg 187a te Amersfoort. Gratis parkeren kan je in de directe omgeving en voor de deur.

Cursus Zelfverdediging voor Vrouwen