Geef je nu op: elke donderdag kickboksen met Wereldkampioen Lloyd van Dams

Kickbokslessen door toptrainer Lloyd van Dams 

Met gepaste trots kunnen we jullie meedelen dat vanaf 1 september niemand minder dan toptrainer Lloyd van Dams wekelijks les gaat geven bij Contact Combat.

 

Lloyd van Dams is een heuse K1 kickboks veteraan en voormalig wereldkampioen. Hij heeft in zijn carriere tegenover veel grootheden in de ring gestaan, waaronder Peter Aerts, Ernesto Hoost, Remy Bojanski, Alexey Ignashov, Fransisco Filho, Mike Bernardo en Sem Schilt. Lloyd is een heuse toptrainer, met een bijna onuitputtelijke bron aan ervaring en kennis. Deze zomer is zijn eigen zoon zelfs Wereldkampioen geworden in Italie. Hij runt in Utrecht een zeer succesvolle Kickboksschool waar zowel amateurs, recreanten, als professionele wedstrijdvechters dagelijks trainen. Wij zijn natuurlijk vereerd dat hij heeft toegezegd elke week op een vaste dag lessen te willen verzorgen.

Omdat onze Krav Maga instructeur Dyon aan heeft gegeven dat hij het de komende tijd wat drukker krijgt met werk en prive, en vaste, wekelijkse beschikbaarheid hierdoor niet kan garanderen, hebben we besloten de lessen met Lloyd in te plannen op de donderdagavond van 19.00 tot 21.00. We nemen echter geen afscheid van Dyon. We zullen hem gewoon blijven zien bij Contact Combat, tijdens de trainingen en in de rol van invaller en vliegende keep!

De lessen zullen zijn op elke donderdagavond.
Van 19.00 tot 20.00 les voor de kinderen en jeugd in de leeftijd tussen 10 en 17 jaar. En van 20.00 tot 21.00 voor de volwassenen.

Deze lessen zijn voor onze PREMIUM leden uiteraard zonder extra kosten te volgen. Dit raden we dan ook zeer aan. Wekelijks trainen bij Lloyd zal je fighting skills, stoot- en traptechniek met sprongen doen verbeteren. Bovendien staan zijn lessen altijd garant voor een pittige boost voor je conditie.

We zullen de wekelijkse lessen van Lloyd inleiden met een Masterclass op zondag 1 september.

Ben je geen (PREMIUM) lid bij Contact Combat en wil je alleen de lessen van Lloyd volgen? Dan kun je een los 1 x per week abonnement afsluiten voor 40,00 euro per maand. Je bent dan welkom elke donderdag van 20.00 tot 21.00 in Amersfoort.
Voor de kinderen en Jeugd catagorie geldt; kinderen vanaf 10 jaar die ook Kids Krav volgen kunnen hun abonnement via de mail wijzigen. Ze zijn dan naast hun vaste Kids of Jeugd les, ook welkom elke donderdag van 19.00 tot 20.00 bij het Kickboks lesuur. De kosten van dit abonnement  bedragen per maand 40,00 euro.  Vol je geen Kids Krav of Jeugd Krav Maga lessen? Dan kun je een abonnement afsluiten  voor 31,00 per maand. Je bent dan elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 welkom bij de Kickboksles.

Je kunt lid worden van Contact Combat via de mail en ook leden kunnen hun abonnement via de mail aanpassen:
Emailadres: info@contactcombat.nl

De eerste les zal zijn op donderdag 5 september.

chevron_left
chevron_right

Leave a comment