30
jun

Zomerrooster Contact Combat


VAKANTIEROOSTER

Apeldoorn:

Vanaf 15 juli tot en met 29 juli  zijn er buitentrainingen. omdat de gymzalen in de zomerperiode gesloten zijn.
Vanaf 31 juli hebben we drie weken zomerstop in Apeldoorn. Je bent van harte welkom in Amersfoort op de donderdagen en zaterdagen. .
Op maandag 19 en maandag 26  augustus is er weer een training in Apeldoorn. De leden die op woensdag trainen, zijn dan van harte welkom op die maandagen.
Vanaf maandag 2 september draaien we weer het normale rooster.

Amersfoort

We gaan door tot 29 juli met het normale rooster voor KIDS, Jeugd en Volwassenen.

KIDS

De kinderen trainen niet van 29 juli tot 13 augustus.
Vanaf 14 augustus tot en met 1 september kunnen de KIDS elke woensdag komen trainen. De KIDS die normaal op maandag en dinsdag trainen zijn van harte welkom om ook op de woensdagen mee te trainen. De tijden zijn hetzelfde, namelijk  16.30 uur voor de jongste groep en 17.15 uur  voor de oudste groep.

Jeugd
Van 29 juli tot 1 september zijn er geen Jeugd lessen, maar dat houdt niet in dat de tieners niet kunnen trainen! Ze zijn van harte welkom om mee trainen met de volwassenen vanaf 29 juli tot 1 september op de donderdagen en zaterdagen.
Donderdag Fightclass van 18.00-19.00 uur  en van 19.00-20.00 uur Krav Maga alle levels.
Zaterdag  van 10.00- 11.00  Krav Maga en 11.00- 12.00 uur Weapons Class.

Volwassenen:

De lessen voor de volwassenen gaan gewoon door deze zomer! In afgeslankte vorm kun je 2 dagen per week komen trainen., gedurende de maand augustus.
Van 29 juli tot en met 1 september zijn we dus open op donderdag en zaterdag, we draaien dan het normale rooster.  Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten van 29 juli tot 1 september.  De jeugd en alle volwassenen zijn van harte welkom op de donderdag en zaterdag.

Alvast een fijne vakantie gewenst namens het team!