29
aug

Kids Krav Maga verjaardagfeestje


Wat was het gezellig vanmiddag op onze hoofdlocatie in Amersfoort; Joel vierde zijn verjaardag! En waar kan je je vriendjes en vriendinnetjes nou beter mee naar toe nemen dan naar de leukste school van Nederland! Bedankt voor de leuke middag Joel, we hebben ervan genoten!

Wil je ook je verjaardag vieren op onze school? Stuur ons een mailtje, dan geven we je alle info! Onderstaand de woorden van de vader van Joel, dankjewel voor de complimenten.

 

 Joël is jarig! Nou ja, eigenlijk gisteren al. Mijn grote vriend is zeven jaar oud geworden. En aangezien hij wel van een stoeipartijtje houdt, hebben we zijn kinderfeestje vanmiddag in een serieuze dojo gehouden. Een workshop Krav Maga bij #contactcombat in Amersfoort, de school waar ik wekelijks train. Krav Maga is een verdedigings- en vechtsysteem ontwikkeld in Israël. Het was heel gaaf dat Alex Kuiper, de eigenaar van Contact Combat, deze workshop leidde. Alex is een van de hoogst gecertificeerde KMG-instructeurs ter wereld, dus konden de jongens het verdedigen leren van the best! Alex had om het feest compleet te maken zelfs de zaal versierd.
Joël heeft een geweldige tijd gehad met zijn vriendjes (en Noa, die er natuurlijk ook bij was). Veel rennen, spelenderwijs oefenen, leren trappen en stoten. Dit betekent overigens niet dat de jongens agressief thuis zijn gebracht. Alex zette deze workshop echt in het teken van Krav Maga: probeer geweld of een gevecht ten allen tijde te vermijden, voorkomen te de-escaleren. Niet gevochten is gewonnen. Dank je, Alex, voor deze fantastische middag en het mogelijk maken van dit speciale kinderfeestje.