Krav Zomerlessen voor kinderen

Kids Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem voor kinderen waarbij we het kind op een vriendelijke manier aanleren hoe het zich kan redden uit de meest uiteenlopende situaties.

 

Het is een zelfverdedigingssport waarbij je spelenderwijs traint: je leert van elkaar en met elkaar.

Verschillende situaties worden nagebootst door allerlei spel vormen. Zo leert het kind spelenderwijs om situaties goed in te schatten, conflicten te vermijden en, als er geen andere optie overblijft, om zich op gepaste wijze te verdedigen.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan motoriek, balans, reactievermogen, conditie, zelfverdedigingstechnieken en reflexen.  Er wordt aandacht besteed aan preventie van agressie en gevaar en er worden leermethodes en oefeningen aangeleerd m.b.t. gevaar beheersing. Kinderen leren bijvoorbeeld ook hoe ze eventueel andere kinderen kunnen helpen, verbaal dan wel fysiek. Kinderen leren verdedigingstechnieken zoals bevrijding en afweren.

De Kids Krav cursussen zijn op leeftijd ingedeeld. Iedere leeftijdsgroep krijgt op een passende manier les. Onze Krav Maga lessen voor kinderen zijn pedagogisch en methodisch-didactisch verantwoord. De lesopbouw is logisch en de technieken worden makkelijk aangereikt. Net als de lessen voor volwassenen berusten ook de oefeningen en technieken van Kids Krav op jarenlange praktijkervaring. De lessen worden gegeven door Kids Krav Maga instructeurs die volledig zijn bevoegd om aan kinderen les te geven.

Lestijden Kids Amersfoort :

 

Maandagmiddag 16.30 – 17.15 Kids 1

Maandagmiddag 17.15 – 18.00 Kids 2

 

Woensdagmiddag 16.30 – 17.15 Kids 1

Woensdagmiddag 17.15 – 18.00 Kids 2

 

Het abonnement voor 1 x p w Kids & Teens kost 31 euro per maand.

We hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen in de  gymzaal op de Woestijgerweg voor een gratis proefles! Als je je gelijk inschrijft na de les, betaal je tijdelijk geen 20 euro inschrijfgeld!

chevron_left
chevron_right

Leave a comment